Nógrád

Község Önkormányzatának honlapja

Két bekötőutat újítottak fel Nógrád megyében

 

nograd hirek ketbekotouatat is feujitittak 20220812

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Nógrád Megyei Igazgatósága (továbbiakban: Magyar Közút NZrt.) a Magyar Falu Útfelújítási Program keretén belül nagyfelületű javítási munkákat végzett, illetve végez Nógrád megye országos közúthálózatán.

Ennek során a 12123 jelű Nógrád bekötő út Berkenye-Nógrád települések közötti közel 3 km hosszú szakasza, valamint a 21135 jelű Sámsonháza bekötő út Kotyháza-Nagykeresztúr közötti 2 km hosszú szakasza új aszfaltburkolatot kapott.

A munkák során a Magyar Közút NZrt. saját erőforrásaival mintegy 5000 tonna melegaszfalt bedolgozását végezte el július hónapban. A Társaság munkatársai a 180 °C hőmérsékletű aszfalt bedolgozását – a géplánc-kapacitások kihasználása és a technológiai kötöttségek miatt – a 35-40 fokos hőség idején is rendben elvégezték, a hőségriadó esetén érvényben lévő munkavédelmi előírások betartása mellett.

Az aszfaltozási munkák befejezését követően már az utómunkákat fogják végezni a szakemberek, melyek előreláthatóan augusztus hónapban be is fejeződnek. A munkálatok idejére kialakított ideiglenes forgalomkorlátozás ezt követően kerül megszüntetésre az érintett útszakaszokon. A társaság ezúton is köszöni a közlekedők megértését és türelmét.

Forrás: concretemedia.hu

Elektronikus ügyintézés

elugy banner nograd elektronikus ugyintezes logo

Pályázati információk

nograd palyzat szechenyi 2020 infotabla 20200607
magyarfaluprogram 353x199

nograd palyazat szechenyi terv plusz logo

 

nograd hulladekgyujtesi rend

nograd logo kozadattar glass

nograd ujsag nogradi hiradas logo 20200612

Keresés

Ez a weboldal cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.